Weboldal készítés

Professzionális weboldal készítés mindenkinek!

Miért van szükség weboldalra?

A mai világban egyetlen vállalkozás  sem engedheti meg magának, hogy az interneten való megjelenést figyelmen kívül hagyja. Minőségi weboldal készítés a jelenleg elérhető legújabb technológiával, hogy vállalkozása, weboldala profitot szerezzen Önnek.

Weboldal készítés tartalomkezelő rendszerrel:

Cégünk által fejlesztett tartalomkezelő rendszer (cms) moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy az alapcsomag funkciói a későbbiek során könnyen bővíthetőek.

Alapcsomag tartalma:

  • Egyedi arculat
  • Önállóan frissíthető, csak internetelérés és böngésző szükséges hozzá.
  • Keresőbarát felépítés a keresőmarketinghez szükséges funkciókkal.
  • Kezeléséhez nem szükséges programozói tudás, bárki könnyen használhatja.
  • Webtárhely.
  • Email címek.

Weboldal készítés folyamata

A honlapfejlesztés első lépése egy személyes konzultáció a megrendelővel. A konzultáció célja, hogy felmérjük az ügyfél igényeit és egyértelműen megfogalmazzuk milyen weboldalt szeretne a megrendelő.

A második lépés egy látványterv elkészítése, amely a megbeszéltek alapján tartalmazza a leendő website grafikus terveit.Amennyiben a tervek elfogadásra kerülnek megkezdődhet az oldal felépítése.

Az elfogadott grafikai minták alapján elkészítésre kerülnek a főoldal és az aloldalak böngészhető verziói. Ebben a stádiumban a megrendelő tesztelheti az oldal demo verzióját és véleményezheti azt.

Negyedik lépésként beillesztésre kerülnek azok az interaktív alkalmazások amelyeket a személyes konzultáció során az ügyfél megrendelt.

A következő lépésben a megrendelő által biztosított tartalmat feltöltjük az oldalba.

Amennyiben az oldal menedzselését az ügyfél kívánja a továbbiakban ellátni, tartalomkezelő rendszert illesztünk az oldalába amellyel hatékonyan gyorsan és egyszerűen tud adminisztrálni.

Nagyon fontos az oldal teljeskörű tesztelése, amelyet a megrendelővel együttműködve végzünk el.

Részletes leírást adunk a tartalomkezelő rendszerhez, és szükség esetén betanítjuk a munkatársakat a rendszer használatára.

Amennyiben minden megfelelően működik beillesztjük az oldalt a végleges webtárhelyre, illetve feltöltjük az oldalt kiszolgáló szerverre.

Az elkészült weboldalal a továbbiakban folyamatosan törődni kell. Nagyon fontos, hogy weboldala mindig naprakész legyen, és mindig megfelelő és korszerű technológiákat alkalmazzon. Természetessen ebben is segítséget nyújtunk Önnek, és amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat elkészült weboldalát a továbbiakban karbantartjuk. Vállaljuk továbbá elavult illetve nem megfelelően kialakított honlapok felújítását,átalakítását.

Forduljon hozzánk bizalommal!

» Ajánlatkérés